Acasa

De ce sa-l alegem?

Cel mai bun pavaj pentru casa ta!

Pavele la cel mai mic pret pentru curtea dvs, ultimele tendinte, un disegn modern al pavajului transforma curtea ta intr-un paradis. Fantezie, forme elegante, decorative, culori vii. Fantezie, forme elegante, decorative, culori vii.

Pavele stralucitoare,mate ,combinatii libere si creative cu un maxim de funcționalitate Pavaj la cel mai mic pret cu adevărat fermecător, capabil să satisfacă întotdeauna cele mai exigente tendințe.

O idee pentru economiile tale, cumpara de la noi pavele ieftine, nu vei regreta!

Pavaj ieftin ce confera eleganta si caldura in orice ambient residential sau industrial.
Pavaje curti usor de intretinut pastrandu-si intacta frumusetea. Pavaje pentru curtea visurilor tale, la pret de producator

Unic si personalizat, imaginati-va un pavaj ieftin unic, ideal, numai al dvs, discutati cu expertii nostri de montaj,folosind diferite tipuri de pavele decorative, cum ar fi, de exemplu, pavele coada dubla topor, sau pavaje decorative, piscot, pavele, eco natura si va fi pavajul pe care l-ati dorit. Practic, robust si solid.

Daca veti cauta ceva simplu si elegant va recomandam pavelele noastre. Usor de ansamblat sunt disponibile,putand fi alese direct din siteul www.pavaj-pavele.ro

Portofoliul nostru de produse: pavaje, borduri, dale este fructul a celor 16 ani de experienta in domeniul prefabricatelor din beton in realizarea pavimentului de cea mai buna calitate. Vizitati fabrica de pavele situata in Localitatea Popesti Leordeni – Ilfov.

Poti avea cele mai frumoase realizari compozitionale (patrate, dreptunghiulare, rectangualre, stelare) doar cu echipele noastre de montaj pavele pavaje dale si borduri din Bucuresti si Ilfov.

Echipa de montaj pavele pavaje rigole/jgheaburi si bordure este in gradul de a rezolva intr-o maniera precisa,eficace si personalizata cererile propriilor clienti.

Vizitati aria dedicata montajului pe siteul nostru www.montajpavele.com

Eclectica dar unica in randament piatra naturala e pentru noi sinonimul stilului, caldurii si elegantei, datorita finisajului si montajului deosebit se adapteaza oricarei exigente si ambient.

Cu experienta noastra montaj in numai cateva zile curtea dvs va fi mai bogata. Sunt situații în care pavimentul suporta un volum si greutate mare, cum ar fi rampele de acces la garaj, parcare sau orice altceva. Acest lucru nu este un motiv de a renunta la aspectul frumos al pavajului. Montajul corespunzător, folosirea unor tehnici speciale înainte de turnare, dubleaza rezistenta la uzura.

Durabil in timp culorile si desenul pavajului nostru raman nealterate patina timpului dandu-i o nota de eleganta.

Pavaj ieftin ce garanteaza frumusetea si integritatea pavimentului in timp pentru suprafețe foarte mari, sau care fac supuse socurilor termice , este importanta prezenta bordurilor care pe langa nota de eleganta confera siguranta si continuitate perimetrului pavat.
Modele noi, pavele cu forme reliefate exclusiviste, forme inovatoare deschide o noua perspectiva în proiectarea pavajului. Sunt disponibile la pret de producator (Sos Oltenitei 216 Popesti Leordeni) si online pe siteul www.pavaj-pavele.ro
Producem pavele cu efect decorativ similar pietrei, aproape imposibil de distins de original, cu caracteristici superioare si culori senzaționale și unic, toate în diferite forme și mărimi și incepand de astazi la pret de producator.
Pavaj caracterizat de culori placute si vii ce faciliteaza crearea unui design creativ si modern. Pavaj la cel mai mic pret adaptat in special utilizarii in spatii cu trafic intens.

Rezistent la raze UV​​, pavelele noastre nu necesită o întreținere specială. Zi după zi și an după an, pavajul poate fi măturat și spălat la fel ca orice altă suprafață de beton, mentinandu-si intacte caracteristicile original.
De ce sa-l alegeti? Este usor de montat, in numai o zi. Echipa noastra de montaj pavele poate monta pana la 100 m.
Produsele noastre (pavaje, pavele, borduri, jgheaburi) sunt în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, fiind în mod constant îmbunătățite.

Va multumim ca ne-ati ales.
Echipa www.pavaj-pavele.ro

Recent Posts

Ce sunt pavelele-pavajele verzi?

pavajeIntroducem un nou termen de folosinta a pavelelor pentru a elimina inundatiile urbane si baltirea apei in general.
Istoricii au datat formarea asfaltului la 625 i. H., cand o precesiune de regi a folosit-o ca un material de constructie pentru un drum. Astazi numai in Statele Unite avem 257,495 kilometri de drumuri. Acest numar nu a luat in considerare strazile locale, drumuri de servitude si spatii de parcare.
Urmatoarea data cand ploua ia un moment sa te uiti afara la strada ta, la parcare. Vei observa cum apa de ploaie tinde sa balteasca pe curbura spre scurgere (cel putin in teorie pentru tara noastra). In timpul ploii abundente poti sa vezi si sa auzi torente de apa mergand spre canalizare, luand tot ce este in cale. Aceste aluviuni contribuie la inundatii si eroziune, de asemenea are o vina in contaminarea apei.
Aluvionarea se intampla din cauza ca pavajele traditionale sunt nonporoase, insemnand ca nu dau voie apei sa se duca in pamant. Pavajele verzi, sunt un concept relativ nou in cladirile verzi, sunt permeabile si poroase ele absorb apa de ploaie in loc sa o respinga. Dau voie apei sa se intoarca in pamant, fapt ce inseamna ca aluviuniile nu vor refula canalizarile impreuna cu ulei de motor, gaz si pesticide reziduale. Numite si pavaje-pavele verzi datorita avantajelor asupra mediului,-pe langa protejarea apei multe pavaje verzi sunt produse din materiale reciclabile.
Sunt pavajele-pavelele eco chiar verzi?

Nu. Majoritatea pavelelor sunt gri sau bej in ceea ce priveste culoarea, desi unele companii au facut pavele ce suporta gazon si sunt destul de puternice sa suporte un teren de aterizare pentru elicopter. Pavelele verzi sunt o alternativa viabila pentru trotuare, alei si spatii de parcare, si intr-o zi s-ar putea sa revolutioneze sistemele de autostrazi.
Pavele permeabile
Pavelele verzi sunt o moda noua aparuta recent in SUA si Europa de vest pentru a arata sisteme de pavele-pavaje prietenoase cu mediul cu suprafete potrivite pentru diverse contexte, cum ar fi climate fierbinti, trafic de inalta viteza si zone slab utilizate.
Cand oamenii discuta despre pavaje verzi, de obicei se refera la pavaje permeabile. Diferit fata de tradionalul asfalt si beton, pavelele permeabile sunt poroase, dau voie apei sa fie absorbite in sol in loc sa balteasca sau sa curga in suvoaie. Stratul de balast de sub pavele are rolul de a filtra apa absorbita eliminand poluantii.
Sunt 3 tipuri de pavele-pavaje permeabile:

 1. Traditionalul asfalt/beton: Este un amestec standard, cu exceptia particulelor fine ce sunt scoase pentru a deveni mai poroase.
 2. Pavaje din plastic – Aceste formatiuni din plastic au forme hexagonale. O data instalate, vegetatia creste printre gauri.
 3. Pavelele din beton – Blocurile din beton cu spatii intre ele. Aceste spatii dau voie apei pentru o mai buna scurgere si permeabilitate.

Cand sunt instalate intr-un sistem mai amplu, sistemele de pavaje-pavele permeabile elimina nevoia de santuri, scurgeri si canalizari aluvionare. Baltirea si inundarea nu mai sunt probleme, datorita absorbirii apei in pamant.
Pavelele permeabile au multe aplicatii.

pavaje

O folosinta comuna include alei, drumuri de acces de urgenta, parcuri publice, spatii de parcare, alei de bicicleta sau alei pietonale.
Astazi pavelele verzi nu au rezistenta pentru a mentine un nivel ridicat de trafic, dar noi descoperiri in materiale de constructie ar putea sa le faca posibile in viitor. Cateva drumuri poroase sunt in folosinta in SUA si Europa.
Pavelele de iarba ( un tip de pavele de plastic) sunt foarte populare pentru arhitectura peisagista, sunt foarte bune ca pavele si arata ca un gazon. Sunt multe tipuri de pavele ce sustin gazonul pe piata, toate au avantaje si dezavantaje. Ce au toate in comun este ca dau voie vegetatiei sa creasca in zone cu trafic greu. Pavelele de iarba vin in griduri legate sau hexagonal. O data instalate, iarba si alte vegetatii pot creste in spatiile libere. Rezultatul este o suprafata circulabila verde. Unele pot suporta pana la 43.998 de kg/mp.
Urmeaza sa ne uitam la beneficiile si dezavantajele pavelelor verzi.

.

 1. Idei de pavele pentru casa dumneavoastra Leave a reply
 2. Lucruri despre pavele Leave a reply
 3. Intrarea in casa noastra Leave a reply
 4. Estetica pavelelor Leave a reply
 5. Micile detalii fac diferenta Leave a reply
 6. Dale Ciocolata Leave a reply
 7. Piatra Sculptata Leave a reply
 8. Piatra Sparta Leave a reply
 9. Lucrari executate dale 3 Leave a reply
 10. Lucrari executate cub 2 Leave a reply
 11. Lucrari executate dale cub Leave a reply
 12. Lucrari executate dale 2 Leave a reply
 13. Lucrari executate dale parc Leave a reply
 14. Lucrari executate dale Leave a reply
 15. Lucrari executate piscot 2 Leave a reply
 16. Lucrari executate piscot Leave a reply
 17. Lucrari executate retea 2 Leave a reply
 18. Lucrari executate retea Leave a reply
 19. Lucrari executate cub Leave a reply
 20. Lucrari executate topor Leave a reply
 21. Echipele noastre pavaje 5 Leave a reply
 22. Echipele noastre final Leave a reply
 23. Echipele noastre pavaje 4 Leave a reply
 24. Echipele noastre pavaje 3 Leave a reply
 25. Echipele noastre pavaje 2 Leave a reply
 26. Echipele noastre pavaje Leave a reply
 27. Echipele noastre borduri 3 Leave a reply
 28. Echipele noastre borduri 2 Leave a reply
 29. Echipele noastre borduri Leave a reply
 30. Echipele noastre piscot 4 Leave a reply
 31. Echipele noastre piscot 3 Leave a reply
 32. Echipele noastre piscot 2 Leave a reply
 33. Echipele noastre piscot Leave a reply
 34. Echipele noastre cub 3 Leave a reply
 35. Echipele noastre cub 2 Leave a reply
 36. Echipele noastre cub Leave a reply
 37. Echipele noastre bordura Leave a reply
 38. Pavele 20cm20cm simpla Leave a reply
 39. Pavaje Dale 40cm40cm Leave a reply
 40. Pavaj piatra naturala casa Leave a reply
 41. Pavaje piatra naturala 9 Leave a reply
 42. Pavaj piatra naturala gard Leave a reply
 43. Placaj piatra naturala depozit Leave a reply
 44. Pavaje piatra sparta mica gri Leave a reply
 45. Pavaje piatra sparta mica Leave a reply
 46. Placaj piatra sparta cladire Leave a reply
 47. Pavaje piatra sparta Leave a reply
 48. Pavaje Dale 45cm45cm Leave a reply
 49. LEU IMPERIAL Leave a reply
 50. Talpi de Urias Leave a reply
 51. Elemente Auxiliare Leave a reply
 52. De ce sa aleg pavajul EuroPav Design? Leave a reply
 53. PAVAJE INDUSTRIALE Leave a reply
 54. FARMECUL UNEI GRĂDINI FRUMOASE Leave a reply
 55. Jardiniere Leave a reply
 56. Pavele 20cm10cm texturata Leave a reply
 57. Orasul Focsani Leave a reply
 58. Fantani arteziene Leave a reply
 59. Pitici de gradina Leave a reply
 60. Masa cu bancute Leave a reply
 61. Gratar de gradina Leave a reply
 62. Jardiniere Leave a reply
 63. Fantani arteziene Leave a reply
 64. Pitici de gradina Leave a reply
 65. Generalitati despre pavaje Leave a reply
 66. Pavele Model Retea Leave a reply
 67. Pavaje Model Retea Leave a reply
 68. Pavaje Cub Leave a reply
 69. Pavele Romb Leave a reply
 70. Pavaje Topor Leave a reply
 71. Comuna Mogosoaia Leave a reply
 72. Topor Leave a reply
 73. Constanta – Statiunea Mangalia 2 Leave a reply
 74. Constanta – Statiunea Mangalia Leave a reply
 75. Comuna Pipera Leave a reply
 76. Comuna Corbeanca Leave a reply
 77. Comuna Movilita Leave a reply
 78. Cartierul Cernica Leave a reply
 79. Piscot 7 Leave a reply
 80. Piscot 6 Leave a reply
 81. Piscot Leave a reply
 82. Bucuresti – Pasajul Baneasa Leave a reply
 83. Orasul Pipera – Cabinet veterinar Leave a reply
 84. Orasul Iasi Leave a reply
 85. Comuna Snagov Leave a reply
 86. Comuna Peris Leave a reply
 87. Comuna Dascalu 2 Leave a reply
 88. Comuna Dascalu Leave a reply
 89. Cartierul Militari – Service Auto Leave a reply
 90. Pavele Orient 3 Leave a reply
 91. Orient 2 Leave a reply
 92. Orient Leave a reply
 93. Olt – Orasul Draganesti Leave a reply
 94. Orasul Constanta Leave a reply
 95. Prahova – Statiunea Predeal Leave a reply
 96. Orasul Curtea de Arges Leave a reply
 97. Orasul Constanta Leave a reply
 98. Floare Striata 4 Leave a reply
 99. Floare Striata 2 Leave a reply
 100. Floare Striata Leave a reply
 101. Cartierul Berceni – Restaurant Allegro Leave a reply
 102. Scoala Nr. 129 Elena Farago Leave a reply
 103. Restaurant Allegro Leave a reply
 104. Orasul Lehliu 3 Leave a reply
 105. Orasul Lehliu 2 Leave a reply
 106. Orasul Lehliu Leave a reply
 107. Orasul Alexandria 2 Leave a reply
 108. Orasul Alexandria Leave a reply
 109. Comuna Stefanesti Leave a reply
 110. Comuna Movilita Leave a reply
 111. Cartierul Bucur Obor – Terasa spatiu de birouri Leave a reply
 112. Bucur Obor 3 Leave a reply
 113. Bucur Obor Leave a reply
 114. Bucuresti – Biserica Sfantul Mihail si Gavril Leave a reply
 115. Biserica Sfantul Mihail si Gavril Leave a reply
 116. Orasul Brasov – Parc turistic Leave a reply
 117. Cartierul Militari Leave a reply
 118. Orasul Pantelimon 4 Leave a reply
 119. Orasul Pantelimon 3 Leave a reply
 120. Orasul Pantelimon 2 Leave a reply
 121. Orasul Pantelimon Leave a reply
 122. Dublu Topor Leave a reply
 123. Cartierul Stefan Cel Mare Leave a reply
 124. Ilfov – Comuna Frumusani Leave a reply
 125. Orasul Turda Leave a reply
 126. Orasul Craiova – Salon infrumusetare Leave a reply
 127. Orasul Cluj Leave a reply
 128. Orasul Cernica Leave a reply
 129. Comuna Frumusani 4 Leave a reply
 130. Comuna Frumusani 3 Leave a reply
 131. Comuna Frumusani 2 Leave a reply
 132. Comuna Frumusani Leave a reply
 133. Comuna Branesti Leave a reply
 134. Colentina – dupa montaj Leave a reply
 135. Prahova – Statiunea Busteni Leave a reply
 136. Statiunea Busteni Leave a reply
 137. Buzau – Sediul Central Hidroelectrica Leave a reply
 138. Orasul Teleorman – Comuna Buzescu Leave a reply
 139. Orasul Focsani 2 Leave a reply
 140. Orasul Focsani Leave a reply
 141. Orasul Cluj – Hotel Sun Garden Leave a reply
 142. Orasul Buzau – Sediul Central Hidroelectrica Leave a reply
 143. Pavele Cerc si stea Leave a reply
 144. Cerc si stea 14 Leave a reply
 145. Cerc si stea 13 Leave a reply
 146. Cerc si stea 12 Leave a reply
 147. Cerc si stea 11 Leave a reply
 148. Cerc si stea 10 Leave a reply
 149. Cerc si stea 9 Leave a reply
 150. Cerc si stea 8 Leave a reply
 151. Cerc si stea 7 Leave a reply
 152. Cerc si stea 6 Leave a reply
 153. Cerc si stea 5 Leave a reply
 154. Cerc si stea 3 Leave a reply
 155. Cerc si stea 2 Leave a reply
 156. Cerc si stea 1 Leave a reply
 157. Comuna Cozieni Leave a reply
 158. Comuna Cornetu Leave a reply
 159. Orasul Constanta 2 Leave a reply
 160. Orasul Constanta Leave a reply
 161. Orasul Alexandria Leave a reply
 162. Pavele Floare simpla Leave a reply
 163. Pavaje Floare model Leave a reply
 164. Pavele Orient Leave a reply
 165. Pavaje Cerc si stea Leave a reply
 166. BCR-Afumati Leave a reply
 167. Statiunea Jupiter-Constanta Leave a reply
 168. Pavaje MINI Cerc si stea Leave a reply
 169. Pavaje Floare striata Leave a reply
 170. Pavele Piscot Leave a reply
 171. Pavaje Dublu topor Leave a reply
 172. Pavele Eko Natura Leave a reply
 173. Pavele Topor Evantai Leave a reply
 174. Delta Leave a reply
 175. Pavaje Dale Terassa Leave a reply
 176. Pavele Dale Terasa Leave a reply
 177. Pavaj Dale Ciocolata Leave a reply
 178. Pavaje Dale tip Cub Leave a reply
 179. Pavaje Dale patrate Leave a reply
 180. Pavele Dale tip Soare Leave a reply
 181. Pavaj Dale tip Romb Leave a reply
 182. Pavaje Dale Rustic Leave a reply
 183. Pavaj Bordura dreapta Leave a reply
 184. Pavaj Bordura semirotunda Leave a reply
 185. Pavele Jgheab mic Leave a reply
 186. Jgheab mare Leave a reply
 187. Capac de stalp Leave a reply
 188. Coama de gard Leave a reply
 189. Placaj piatra sparta Leave a reply
 190. Placaj piatra sculptata Leave a reply
 191. Placaj Piatra Naturala Leave a reply