Elemente Auxiliare

Pentru definirea gradinii dumneavoastra va recomandam urmatoarele elemente auxiliare: fantani arteziene, pitici de gradina, masa cu bancute, gratar de gradina, jardiniere, talpi de urias, leu imperial. Ele va oferta originalitate si stil. Va ajuta sa daţi o nota de eleganta gradinii, facand din ea un cadru cald si intim care sa va reprezinte in totalitate

Elementele auxiliare sunt produse si comercializate de noi, de aceea sunt cele mai ieftine de pe piata. Iar in privinta calitatii nu trebuie sa va faceţi griji, deoarece sunt produse din cele mai bune materiale, atat importate din Italia si Germania, cat si autohtone, iar reteta folosita este optima pentru rezistenta maxima.

     Produsele noastre nu de degradeaza, nu se erodeaza, nu se crapa si nu-si schimba culoarea. Sunt rezistente la inghet-dezghet, socuri, cutremure etc. Nu trebuie mutate pe timpul iernii.
     Dispunem de angajati care va pot oferi asistenta si montaj acolo unde este cazul. Tot noi va putem asigura si transportul cu masini autorizate, in conditii de maxima siguranta a produselor. Transportul se face contra cost.
      Pentru mai multe informatii va invitam la showroom-ul nostru din incinta fabricii.