Gratar de gradina

Un element care nu trebuie sa lipseasca din curtea oricarei persoane iubitoare de timp petrecut alaturi de prieteni si familie este gratarul de gradina.

Europav Design va pune la dispozitie gratare de gradina in diferite nuante(gri, rosu, galben ,cafeniu), rezistente,care se integreaza atat intr-un spatiu cu aer rustic cat si in unul cu influente moderne. Gratarul este compus din doua ansamble si are o greutate de 800 kg. Se monteaza pe o platforma de 6cm grosime din beton. Pretul include cutia si gratarul aferente.

Pe langa masa cu bancute din gradina nu trebuie sa lipseasca un gratar. Este articolul preferat de mulţi romani, fiind un obiect asociat cu distractia si buna dispozitie. Este ideal pentru petrecerile în aer liber, intalnirile cu prietenii sau masa in familie.

Gratarul de gradina, pe langa scopul practic, are si un scop estetic, acela de a infrumuseta gradina si de a da un aer familiar.

Noi producem gratarele in orice culoare pentru a se incadra cat mai bine cu restul curtii. Gratarele produse de noi sunt foarte rezistente în timp, nu se deterioreaza, nu se crapa, nu isi schimba culoarea, fiind produse din cele mai rezistente materiale si la cele mai inalte standarde.

Gratarele raman afara si sunt functionale in orice anotimp indiferent de vreme.