Masa cu bancute

Pentru a va completa mobilierul de gradina masa cu bancute din beton sunt ideale si nu trebuie sa lipseasca din curtea dumneavoastra. Sunt fabricate prin acelasi procedeu de vibroturnare deci sunt rezistente la ciclul inghet-dezghet iar din punct de vedere coloristic va puteti lasa imaginatia sa zboare intrucat se pot folosi lavabile de exterior.

Setul sustine lejer pana la 8 persoane.

Fiecare din noi avem nevoie de o oază de linişte şi aceasta o putem găsi chiar în incinta curţii noastre. Din nici o curte nu trebuie să lipsească o masă cu băncuţe, unde vă puteţi odihni în după-amiezile când veniţi obosiţi de la serviciu. Puteţi servi micul dejun afară cu familia sau lua masa cu prietenii.

Masa cu băncuţe este confortul dumneavoastră în aer liber. Avantajul meselor cu băncuţe din beton este că îi putem da orice culoare, vopsindu-se uşor cu vopsea lavabilă. Sunt foarte rezistente, pot sta afară în orice anotimp şi pe orice condiţii meteo fără să se dezintegreze.

Vă recomandăm cu încredere produsele noastre, ca fiind de cea mai bună calitate. Pentru noi cea mai importantă este mulţumirea clientului.

Tot firma noastră vă livrează şi produsele acasă în cel mai scurt timp şi în cele mai bune condiţii.