PAVAJE INDUSTRIALE

PAVAJE INDUSTRIALE

Pavajele industriale sunt diferite de pavajele de curte, fiind concepute special pentru trafic intens, cu maşini grele, după alte standarde. Reţeta de preparare este diferită conferind o rezistenta mult mai mare. Sunt mai groase decât pavajele de curte, grosimea lor variind între 60mm şi 80mm. Sunt autoblocante pentru o mai bună rezistenţă şi siguranţă. Conţin aditivi de impermeabilizare pentru a le face rezistente la orice condiţii meteo, le ajută să nu se păteze de diferite soluţii care pot cădea accidental în mediul industrial.

Pavajele sunt o metodă bună şi sigură de a înfrumuseţa spaţiile industriale. Orice curte merită frumuseţea ei. Un spaţiu îngrijit ajută la buna şi uşoara desfăşurare a activităţii.

Sunt ideale pentru: parcari, strazi, trotuare, benzinării, spaţii comerciale, peroane gări, staţii etc.

Pavajele sunt alternativa uşoară, care face legătura între plăcut şi util. Se montează foarte repede (EuroPav Design are echipe de montaj pavele profesioniste), lăsând în urmă curăţenie şi ordine.

Sunt produse în modele şi culori variate, care se pot alege în funcţie de specificul zonei în care se montează. Pavajele dau eleganţă şi stil oriunde sunt puse.

Sunt foarte rezistente, nu se erodează în timp, nu îşi schimbă forma şi culoarea, iar dacă este cazul se pot scoate şi remonta fără probleme şi fără pagube.

Astfel pentru o afacere profitabilă, care se respectă pe termen lung, EuroPav Design vă pune la dispoziţie pavajele industriale.