Fantani arteziene

    Cand va ganditi sa amplasati o fantana in gradina, e bine sa va ganditi inainte la modul in care arata aceasta, la dimensiunile ei si la stilul in care este decorata. Orice tip de element decorativ care implica apa, fie ca e statica sau in miscare, poate deveni punct central in gradina. Folosirea unei fantani in acest mod va da tonul pentu felul in care veti decora gradina – decoratiunile si mobilierul de gradina pe care le veti alege, florile si tufele pe care le veti planta. Amplasarea unei fantani in gradina e foarte posibil sa va imparta curtea in doua zone cu functii diferire, mai ales daca aveti in jurul casei destul spatiu liber.

    In acest sens Europav Design va vine in ajutor cu idei de amenajare a curtii dumneavoastra si va pune la dispozitie fantani arteziene pe gustul dumneavoastra care sa completeze si sa imbogateasca peisajul. Fantanile sunt usor de intretinut, dau un aer calm, detensionat ambientului si pot sa relaxeze pe oricine se afla in preajma.

Pentru fiecare curte care se vrea elegantă se recomandă o fantana arteziana. Fantanile dau nota de bogatie curtii, oferind totodata caldura si intimitate. Fiecare curte cu pretentii trebuie sa aiba ca obiect de decor principal fantana.

    Firma noastra produce si comercializeaza mai multe modele de fantani in culori variate, astfel reusind sa se adapteze cerintelor fiecarei curti. Fantana trebuie aleasa in functie de marimea curtii, de modelul de pavaj folosit, arhitectura casei si gradul de incarcare cu alte obiecte decorative al gradinii.
    Puteti alege un model clasic, modern sau vintage pentru a intra in armonie cu eleganta si rafinamentul dat de fantana arteziana.
    Fantanile isi au farmecul in orice anotimp. Vara sunt o oaza de racoare si liniste, toamna cand frunzele se usuca dau un aer de melancolie calda curtii, iarna se incadreaza perfect cu albul din jur aratandu-si adevarata eleganta, iar primavara cand totul revine la viata, fantana inveseleste locul.
    Pentru a putea face alegerea potrivita va stam la dispozitie cu sfaturi si idei, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din incinta fabricii sau un expert va poate vizita si sugera ce vi se potriveste.