Idei de design

 Cu ideile de design puteti veni chiar dumneavoastră sau vă putem da un specialist care să vă îndrume și sfătuiască.Fiecărui model de casă i se potrivește un model de pavaj. Este important ca dumneavoastră să vă alegeți tot ceea ce se îmbină armonios.Vă lăsăm în continuare să navigați printre imagini reprezentative muncii noastre.Vă invităm să vă lăsați purtați de imaginație și vedeți cum va arăta grădina dumneavoastră.

SOLUŢIA IDEALĂ PENTRU UN TRAFIC INTENS

            Pentru amenajarea spatiilor cu trafic intens cum ar fi parcari, benzinarii, strazi, trotuare, spatii comerciale, peroane gari, statii, hale industriale, curti fabrici etc., avem solutia ideala – pavajele industriale.
            Ele pot da viata unor locuri greu de amenajat si infrumusetat. Cu putina imaginatie orice loc isi poate gasi frumusetea si unicitatea.
            Pavajele industriale sunt produse in mai multe modele (cub, I, retea etc.) si culori, astfel le putem asorta cu specificul zonei pentru care sunt destinate.
            Sunt o alternativa de pavaje ieftine si mult mai rezistenta a betonului. Avantajul este ca se pot monta, scoate, rearanja etc. fara nici o pierdere. Pavajul fiind format din dale individuale, acestea se pot scoate. De asemenea se pot crea diferite modele în diferite culori pentru  ca spatiul sa fie si frumos si practic.
            Sunt diferite fata de pavajele de curte, ele fiind produse dupa o reteta diferita, facandu-le mai rezistente si sunt mai groase, grosimea lor variind intre 4,5cm si 6cm.
            Sunt autoblocante ceea ce inseamna ca modelul nu-si va modifica forma indiferent de traficul la care este supus. Duritatea marita a acestor pavele le face sa nu se crape, macine sau toceasca indiferent de intensitatea sau greutatea traficului si sa reziste la orice conditii meteo.
            Cel mai mare producator pavele Bucuresti este EuroPav Design. Aceasta firma pavele are cele mai mici preturi pavaje de pe piata, lasand concurenta mult in urma.
            Fiind o fabrica pavele mare si cu istorie isi imbunatateste metoda de productie constant, astfel obtinand calitatea maxima la preturi pavele minime. Iar faptul ca sunt si producatori si vanzatori, intermediarii fiind eliminati, preturile nu mai au concurenta.
            O atentie deosebita s-a acordat pavelelor industriale, obtinand pentru ele duritate maxima si calitate superioara.
            EuroPav Design dispune si de echipe de montaj pavaje specializate, dotate cu echipamente performante pentru un montaj rapid, usor si sigur. Va recomandam echipele EuroPav Design de montaj pavele pentru ca sunt formate din profesionisti, iar lucrarile sunt facute rapid si rezistent. Un montaj de calitate asigura rezistenta pavajelor in timp.
            Tot EuroPav Design asigura si transportul in siguranta si repede a pavajului. Se recomanda transportul oferit de ei, deoarece masinile sunt special dotate pentru transport pavele.
             Pentru un plus de informatii, idei sau sugestii sunati la call centerul EuroPav Design, unde toate întrebarile isi gasesc raspuns.