Intrebari frecvente

ÎNTREBARI GENERALE FRECVENTE DESPRE PAVAJELE Europav Design

Cât pavaj trebuie sa comand pentru un proiect?

Depinde de produsul ales si de marimea proiectului. Europav Design va pune la dispozitie un Estimator de Materiale care este capabil sa va ghideze prin calculele de care aveti nevoie pentru estimarea proiectului. De asemenea agentii nostri de vânzari va stau la dispozitie cu sfaturi si propuneri pentru reusita proiectului.

Cum pot comanda produsele Europav Design?

Europav Design dispune de un program special de comanda on-line pentru toate produsele noastre, care va va ajuta sa le achizitionati într-un timp foarte scurt. De asemenea puteti lua legatura cu unul din agentii nostri de vânzari care va stau la dispozitie non-stop.

De unde pot cumpara cel mai rapid pavele Europav Design?

Este de ajuns sa faceti o comanda on-line sau telefonica si transportatorii nostri va vor aduce pavelele oriunde în tara sau strainatate în cel mai scurt timp posibil.

Cine monteaza pavelele Europav Design?

Europav Design are echipe de specialisti cu reala experienta si cunostinte în domeniul montajului. Ele se pot deplasa oriunde în tara sau strainatate.

Ce se întâmpla daca peste câtiva ani vreau sa schimb pavajul si designul curtii?

Toate produsele noastre pot fi scoase si refolosite. Este foarte simplu de reamenajat curtea folosind aceleasi piese sau diferite. Spre deosebire de beton, acest tip de produse permite o usoara schimbare de look doar prin simpla rearanjare a pieselor.

Cum se taie pavajele Europav Design?

Pentru taierea pavajelor Europav Design se foloseste o lama diamantata si datorita calitatii ridicate si rezistentei taietura se face la umed cu ajutorul unei ghilotine sau unei mese circulare.

Culorile pavajelor Europav Design se curata?

Europav Design utilizeaza pigmenti de cea mai buna calitate importati din Germania, iar colorarea se face conform standardelor în vigoare. Formula Europav Design de colorare este prin amestecarea culorilor cu compozitia de baza a pavelei astfel încât obtinându-se omogenitate si rezistenta.
Culoarea ramâne neschimbata indiferent de anotimp, nici chiar expunerea la soare îndelungata nu o poate influenta.

Se pot adauga pavaje Europav Design la o lucrare începuta anterior?

Un motiv excelent sa alegeti pavajele Europav Design este ca se pot adauga cu usurinta la o lucrare deja gata, oricând doriti. Tot ce trebuie sa faceti pentru continuarea lucrarii este de a scoate marginile si a continua cu pavele. La fel se procedeaza si pentru ziduri.

Pot cumpara pavele Europav Design direct de la fabrica?

Da, puteti achizitiona oricând pavaje de la fabrica noastra de pe Sos. Oltenitei, Nr.216, Jud. Ilfov, Popesti Leordeni, DN 4 – Km 9