Informatii

Preturile nu includ TVA, montaj si transport. Culorile verde, maro, negru, albastru si cafeniu se executa la comanda si se adauga 6 lei/m2.

Cel mai mic pret de pe piata - 24 lei/mp pentru pavaje pietonale, 29lei/mp pentru pavaje auto. Peste 20 de modele noi de pavaje si dale la cel mai bun pret. Garantie 5 ani.

La cantitati de peste 100m2 pavaj se acorda un discount incepand cu 2%.

ASIGURAM MONTAJ SI TRANSPORT IN TOATA TARA

Puteti efectua comanda ONLINE sau telefonic la numarul de telefon: 0745.11.22.88

Dupa efectuarea comenzii Online, in cel mai scurt timp, operatorii de la Call Center - www.pavaj-pavele.ro va vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Livrarea se va face la adresa comunicata de dumneavoastra, in termen de 5 zile din momentul reconfirmarii telefonice. Pentru anumite elemente de pavaj, pavele, dale,borduri, rigole acest timp poate fi prelungit, in functie de disponibilitatea stocului.

Livrarea este contracost si va trebui sa achitati contravaloarea transportului. Acestea variaza in functie de greutate si volumul comenzii.

Elementele de pavaj, pavele, dale,borduri, rigole sunt transportate in conditii optime si va vor fi livrate impreuna cu factura si chitanta.

Placaj Piatra Naturala

Un produs de o calitate garantata care da un aspect elegant si primitor oricarui mediu, datorita capacitatii decorative mare si gamei largi de culori. Tonurile variaza de la gri la violet la rosu, mereu in combinatii pentru a pune in valoare pavele print-o buna selectie si montare a pavajului

Sunt infinite  posibilitatile de folosire a pavelelor (piatra naturala) : de la centrele istorice ale orasului, strazi, vile si gradini curti, parcuri la pardoseli exterioare si pereti, permitand-va creearea unui peisaj elegant si unic, imbinand frumusetea si valoarea, pastrand-si neschimbate in timp proprietatile sale fizice si mecanice si aspectul sau.

 Piatra naturala este noul nostru produs variat de la cuburi, dale, borduri la cele mai fine pavele si doreste sa satisfaca nevoile cele mai variate, prin frumusetea si rezistenta la uzura si capacitatea de a rezista solicitarilor fizice. Asa se imbina intr-un mod perfect farmecul si eleganta cu consistenta si robustetea pietrei naturale.

Impreuna cu calitatea si unicitatea  produselor noastre, compania noastra este capabila de a va oferi si un montaj de calitate, folosind cele mai inovative materiale care dubleaza rezistenta la dilatatia termica si inghet precum si viteza de priza.

Alegand produsul nostru puteti avea un design estetic, natural amintand de vesnicia muntilor imbinat cu un gust modern, contemporan.

Exemplu Placaj Piatra Naturala
Lucrari utilizand Placaj Piatra Naturala